• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
paul-tm

Presa rulmenti fata

3 posts in this topic

Salutare. Nu am gasit pe forum nimic despre presa cu care poti sa iti schimbi rulmenti fata, si poate ar ajuta si pe alti colegi.

Daca stie cineva cum arata presa pentru rulmentii fata, ar fi buna o poza cu ea . Din cate stiu eu sunt mai multe modele.Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu stiu daca exista vreo presa speciala, dar pot sa-ti spun ca de obicei la demontare rulmentul se sparge si ramane camasa interioara pe butuc. Aici e beleaua ca nu ai cum sa bagi nici o presa ca sa extragi aceasta camasa si este nevoie sa o tai cu flexul.

Pt schimbarea rulmentilor iti recomand sa mergi la un service, la montare iti trebuie o presa hidraulica si nu stiu daca se merita sa investesti in asa ceva doar pt uz personal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

se vede ca nu ati avut Dacie...de doua tarnacoape ati auzit?Se pune fuzeta jos, sub rulment se baga cele 2 tarnacoape la 180 grade si bang...te lasi pe varfurile lor si il scoti.

Asta bineinteles...daca nu aveti presa hidraulica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0