• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
laur_2.0v16

scaune incalzite

1 post in this topic

Salut! Nu imi functioneaza incalzirea in scaune. Desi stiam de aceasta problema de cand am achizitionat masina, nu am dat importanta prea mare deoarece partea mecanica e mai importanta, aceasta componenta fiind mai mult ptr confortul pasageriilor din fata. As vrea sa repar aceasta defectiune. Trebuie sa schimb rezistentele scaunelor? Sa am si alte complicatii? Este cineva care a trecut prin aceeasi problema?

Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0