• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
biggie_mac

Schimbari piese dupa 5 ani

2 posts in this topic

Am o masina Opel Astra G benzina 1.6 cumparata (noua) acum exact 5 ani. Am facut doar 35.000 km cu ea. Recent bateria a inceput sa imi faca figuri, porneste mai greu cateodata. Si am vrut sa verific cu ocazia asta cartea tehnica sa vad cam ce piese ar mai necesita schimbate (pt ca nu ma pricep asa bine la masini) dar din pacate nu mai gasesc cartea tehnica. Are cineva un link cu piesele care trebuie schimbate dupa x ani/km? Am schimbat decat bujiile pana acum dar prietenii spun ca ar trebui sa iau in considerare sa mai schimb si cureaua de distributie in curand (chiar daca nu am inca 60.000 km, am inteles ca dupa 6 ani ar trebui schimbata cureaua ca se deterioreaza). Si avand in vedere ca s-ar putea sa plec din tara cu masina pt 1-2 ani, as vrea sa stiu cam ce piese ar mai trebui schimbate in urmatoarea perioada sa nu ma trezesc cu probleme.

Ms anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Poti sa mergi sa faci o verificare inainte sa pleci, iti spun ei ce sa schimbi si ce sa nu. Cel mai bine ar fi daca ai avea un mecanic pe care il cunosti, unul la care ai mai fost si nu te-a fraierit. Sunt unii care schimba piese doar ca sa iti ia banii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0