• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
ice4you

FelixOpel editia a VII-a, 2013

9 posts in this topic

Au inceput deja discutiile pentru FelixOpel editia a VII-a, 2013, asadar puteti incepe deja sa va faceti planuri in acest sens.

Festul o sa aiba loc in perioada 03-06 octombrie 2013, locuri disponibile de cazare:

Complex Verdi - baza principala

Pensiunea Noblesse

Pensiunea Carmena.

Hotel Nicoleta

Pensiunea Cory

In acest moment se discuta in legatura cu preturile de cazare, care probabil ca vor fi ca si anul trecut in jur de 100 lei/camera dubla/noapte.

Cei interesati ar fi bine sa inceapa de acum sa isi anunte prezenta, deoarece locurile sunt limitate si se ocupa destul de repede.

Vom reveni cu detalii, intre timp urmariti si discutiile ce se poarta pe clubopel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Multumesc de ajutor. Sper ca pana diseara sa vin cu toate detaliile.

Edited by ice4you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cazarea la Complexul Verdi este 100% si peste. Mai sunt cateva locuri pentru restul posibilitatilor de cazare descrise in primul post. Incercati sa va grabiti pe cat posibil ca sa nu ramaneti pe dinafara.

Edited by ice4you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ice4you, multumesc pentru ajutor. In acest moment, mai avem locuri libere pentru cazare la Pensiunea Noblesse, Hotel Nicoleta si Pensiunea Cory.

Va astept cu solicitarile pentru cazare, sa trecem si la alte chestiuni de pregatit pentru Fest.

felixopel@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

In acest moment, mai am libere urmatoarele spatii de cazare;

- Pensiunea Noblesse - 10 camere si 2 apartamente

- Hotel Nicoleta - 9 camere duble si 3 camere triple

- Pensiunea Cory - 8 camere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Continua pregatirile pentru Fest.

Pana in acest moment au confirmat participarea persoane din 10 judete (AB, AR, B, CJ, HD, NT, PH, SB, SM, TM). Nu am adaugat bihorenii mei. Mai astept sa se hotarasca o serie de prieteni din IS, BR, GL, DJ, MS. In concluzie estimez o participare din cel putin 16 judete.

Ca numar de persoane, pana acum au confirmat participarea 160 de persoane. De asemenea, aici nu am calculat bihorenii mei si nici nehotaratii. Estimez o participare de cel putin 200 de persoane.

Ca si spatii de cazare, avem oameni care se vor caza in 7 hoteluri/pensiuni din Baile Felix si Baile 1 Mai.

Mai avem pregatite camere pentru cazare la Pensiunea Noblesse, Hotel Nicoleta si Pensiunea Cory. Nu am pus la socoteala Pensiunea Carmena unde o sa fie grup compact.

Cine mai doreste sa participe la eveniment, este rugat sa anunte participarea prin e-mail la adresa felixopel@gmail.com

Daca doriti cazare intr-unul din spatiile enumerate mai sus, va rog de asemenea sa ma contactati prin e-mail la felixopel@gmail.com

Putei sa va cazati si in alte hoteluri/pensuni, dar ar fi pacat sa ratati atmosfera. Ideea este sa ne intalnim, sa socializam, sa ne facem prieteni noi, nu sa stam izolat unii de altii.

Participarea la eveniment este libera. Singurele conditii fiind acelea de a fi un pasionat Opel si de a avea un comportament decent si respectuos. Pentru participarea la FelixOpel nu se percep taxe de participare sau alte asemenea. Cheltuielile proprii de transport, cazare, masa, distractii, etc, ... si le suporta fiecare participant. Participantii la FelixOpel vor primi de la organizator cate un ecuson personalizat.

O sa incerc sa revin cu noutati pe masura ce pregatirile evolueaza. Acum as vrea sa finalizam faza cu inscrierile si rezervarea cazarilor. Nu pot sa mai tin blocate multa vreme camerele.

Urmeaza sa imi comunicati numele participantilor, pentru a putea confectiona ecusoanele.

La care adaug faptul ca cei care vin de pe astraclub.ro vor primit "botezul" si un stiker astraclub.ro gratuit pentru masina lor! ;)

Edited by ice4you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asi vrea sa particip si eu , Ma cheama pop calin si sund din oradea deci cazarea nu ar fi o problema, dar asi vrea mai multe detali despre eveniment data exact si orele mc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Festul o sa aiba loc in perioada 03-06 octombrie 2013, Baile Felix

Complex Verdi - baza principala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.