• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
dyzzyro

Semnale american style

2 posts in this topic

Sal.Am un opel astra g si i-am pus firele de la becurile de semnale la pozitii.se vad frumos imi ramane portocaliul de la semnale permanent.singura problema care ar fi cand dau semnal stanga sau dreapta.repetarile sunt mai dese fata de cum erau inainte.Stie cineva care ar putea fi problema?

post-24732-0-04053800-1381167126_thumb.jpg

Edited by dyzzyro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Pentru ca releul de semnal e dependent de sarcina (de puterea becurilor). Tu ai scos becu` de semnal care are 10W (sau 15W? nici nu mai stiu) si ai legat un bec de 5W. Din cauza asta semnalizeaza mai des.

Asa iti dai seama si cand ai un bec ars pe semnalizare, semnalizeaza mai des.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0