• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
UnchiuNelu

CD-Player Astra

2 posts in this topic

Salutare,

Conduc un Astra ST 1.6 model 2012. Problema este urmatoarea: bag un CD-in player si muzica incepe sa cante, dar cand opresc motorul si il repornesc (indiferent de intervalul de timp in care motorul a fost oprit) imi ejecteaza cd-ul automat si il trage automat singur la loc si incepe din nou sa cante dar de la inceput. Treaba este foarte stresanta si nu poti asculta nici macar o piesa mai lunga cap coada daca ai drumuri scurte. Vreau sa stiu daca a mai intampinat cineva aceasta problema si daca exista vre-o rezolvare. Am cautat si in setarile masinii si in carte si nu am gasit nimic referitor la asta. Astept un raspuns.

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Chiar nu a mai intampinat nimeni o chestie similara?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0