• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Fl0r1n

opel astra 1.6 85cp vs 1.6 101 cp

4 posts in this topic

As vrea sa stiu si eu care are un consum mai bun si care ati alege-o dupa parerea d-voastra.Care ziceti ca ii mai buna din toate punctele de vedere..Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Cea de 85 cp consuma mai putin..dar e mai puturoasa...oricum diferenta nu e mai mare de 2-3 % ... pentru unii conteaza...pentru altii nu...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea de 85 CP(motor clasic de Opel) consuma mai putin si nu papa ulei ca cea de 100CP (16 valve motor ecotec). Cat despre viteza nu stiu ce sa zic, depinde de picior si de cum stii sa-i dai "bici", o usoara diferenta se simte atunci cand masina este incarcata (4-5 persoane) dar nesemnicativ. Am condus ambele tipuri, cea pe care o prefer e cea de 85. Motorul este mai fiabil si mai usor.(suspensia e mai putin solicitata la gropi)

Share this post


Link to post
Share on other sites

IOY CE MA BUCUR :Hug: Ca de asta mi-am luat si io. Astra caravan G 1,6 8V - 2001 Euro4. Adica acuma luni o sa se intample eventul. O sa o prezint cu niste fotografii la sectiunea aferenta :up:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now