• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
pitu x16sz

probleme scurgere benzina

2 posts in this topic

Salutare, oameni buni!

Am desfacut si eu Throttle Body (TB) pt. curatare, ca era cam jegos. Cu desfacutu` m-am descurcat, la fel si la curatat, cu montatu` de asemenea, mai greu cu pornitu` masinii. Nu mai vrea si pace!

Mentionez ca nu mi-a ramas nicio piesa dupa remontare, nici macar un surub tongue.gif. Cablurile le-am bagat pe toate (IAC, senzor acceleratie, injector), la fel si furtunele (tur + retur benzina, plus inca vreo 3 care nu stiu ce fac, aer, etc.)

Benzina baga in TB,din contra inca e prea multa , scanteie are. La testul cu agrafa = 0 erori.

Si inca ceva: imi curge benzina pe langa senzorul de acceleratie. Garnitura n-a avut (nici din fabrica nu cred ca are), iar garnitura cea mai de jos de la TB (aia cu 2 gauri si cu o parte in forma de arc de cerc) este buna. Mentionez ca am mai ridicat mai demult TB de pe acea garnitura (acum vreo luna), iar atunci n-a curs benzina pe acolo.

Aveti ceva idei din ce cauza n-ar mai porni si de ce curge benzina pe acolo? Am copiat topicul lui "Malinduta"deoarece am facut exact ca el si am aceleasi probleme,si am vazut ca nu a primit raspuns,poate are cineva o lamurire cu privire la problema noastra.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salutare si tie si bun venit pe forum!

Nu stiu ce topic ai copiat, dar trebuia sa postezi in topicul gata deschis. Inca un topic in plus si postat aiurea mai mult incurca.

Inceraca un search cu care sa cauti ceva despre oringurile de la injector. O sa ai o supriza placuta :P .

Aici se inchide!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0