• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
dreghi@

problema cu alternatorul astra g1.7 dti

1 post in this topic

salut ,am un opel astra g 1.7 dti.am gasit bateria descarcata ,dupa am adus alta baterie si a pornit .cand am vrut sa iau bornele s-a oprit .stiu ca este de vina alternatorul ,dar acum si-a revenit dar cand pun contactul nu imi mai indica luminile in bord.cand trag frana de mana si masina este pornita acul de la turatie scade la zero ,masina turanduse normal.cand las frana de mana jos se aprinde becul de la frana de mana si cel de la combustibil.care sa fie problema?multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0