• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Vasnei91

Volanta

1 post in this topic

Va salut. Deja sunt pe sfarsite cu reparatiile masinii mele. Mai am de reparat clima si sa schimb bara din fata.

Stiu ca la masina volanta este destul de grea. Se poate schimba cu una mai usoara? Sau sport sau cum se numeste. Inainte sa ii fac o remapare vreau sa mai schimb una alta prin masina sa profit la maxim de cei 125 cp care ii va avea.

Ma incanta foarte mult ideea de combi sportiv si de asta vreau sa o fac relativ sportiva. Si ma mai gandeam la ambreiaj, cutie de viteze, pistoane, injectoare, turbina si ce ar mai trebui pe la motor si suspensie si evacuare bine inteles. Dar toate astea se vor face in timp pentru ca vreau sa ma pregatesc si de o facultate asa ca modificarile vor dura o vreme.

Pe la exterior nu vreau sa schimb nimic pentru ca vreau sa para cat mai stock.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0