• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Avramel

Modul DRL

2 posts in this topic

Salutare, am tot vazut pe youtube modulele drl, intrebarea mea ar fi daca cineva stie cum se poate confectiona acest modul, in mare principiul este simplist dar nu stiu ce materiale(piesa) pot folosi. Ca sa explic ce doresc eu mai exact, din acel modu plec 4 fire, 2 catre baterie un + si un - iar restul de 2 spre becuri un fir pe care tensiunea este de ~6,5 V care se leaga la firul de + al becului de preferat faza lunga, iar ultimul fir se leaga la plusul de la becul pozitiei astfel incat in momentul aprinderi pozitiei sa intrerupa alimentarea fazel lung cu ~6,5V, treaba mai complicate este cum functioneaza DRL-ul pt ca el porneste atunci cand pornim motorul si tensiunea din baterie trece de 13V si se opreste cand aceasta scade sub 13V dupa oprirea motorului. Astept parerile voastre si scuze pentru post daca am gresit pentru ca este primul post.

Edited by Avramel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

este si pe original pentru astra g si alte modele.e echipare scandinavia :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now