• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
RDV

Consum ulei motor GM 5w30

3 posts in this topic

Salut,

Am un Opel Astra H, 1.6 16v Twinport, z16xep, si de ultima data cand am schimbat uleiul, GM 5w30 dexos2, am observat ca imi consuma cam 180 - 200 ml la 1000 km (in 11.000 a consumat 2l ulei). Este normal? Masina este de la finalul lui 2004, si are 104k km. Ar trebui sa imi fac griji sau este normal?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

orice masina consuma ulei mai mult imediat dupa schimb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai un Opel Astra H, de ce nu postezi la sectiunea de Astra H?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.