• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
DreameR

Problema Opel Combo C Bataie in cutie de viteze/ambreaj

1 post in this topic

Salut,

Am si eu un opel combo c 1.3 Diesel 2006 si recent i-am schimbat Placa+Disc+Rulment Presiune, Toate noi schimbate la un service de taxi nu stiu daca am voie sa dau numele... in fine.

Motivul schimbari imi facea probleme la intrarea in viteze Mansalier, 1,2 adica intra carait si se auzea si o bataie..

Am fost la mai multi "mecanici" toti miau spus ca e din ambreaj in fine l-am schimbat cel vechi era Luk cei de la service mi-au recomandat placa si discu si rulemtul de la Sachs.

Dupa ce l-au montat totul mergea bine in afara de mansalier in fine acolo era o problema din timoniera am fost in alta parte am reglato si pe aia, nu mai batea nu mai nimic.

Dupa vre-o 300 KM a inceput din nou dar acuma cu alte simptome cand o turez foarte incet de la relanti fara sa fie bagata in viteze pana la 1500/1900/2000 rpm incepe sa bata continuu

Mam dus la service-ul care mi-a montat ambreajul cei de acolo au ridicat din umeri si nu au stiut ce sa ii faca..

Dupa m-am dus la reprezentanta Opel GTT, dupa au terminat baieti sa se uite mi-au dat vestea ca zgomotul se aude din cutia de viteze... 70% se aude din cutie si eu acuma sunt foarte confuz...

uitati cum se aude


Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0