• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
george_s

Incarcator auto USB

3 posts in this topic

Salutare,

Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti ce fel de incarcator auto trebuie sa cumpar sa se potriveasca in soclul acela unde este bricheta.

Masina este: Opel Astra G Twinport (fabricatie 2007).

Incarcatorul cumparat este: http://www.m-life.pl/pl/10157-ladowarka-samochodowa-m-life-gniazdo-usb-1a

Acest incarcator nu sta fix in gaura de la bricheta si nu face contactul cum trebuie, poate fi fixat doar cu o "pana" de lemn, hartie ori alt material.

Problema este ca toate incarcatoarele de pe piata arata cam la fel.

Multumesc frumos,

George

Edited by george_s

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Ai rezolvat? Eu am pus un varnes termocontracil peste, ca sa ii maresc diametrul..maine vad ce am rezolvat cu el..sau s-a ars incarcatorul cand am incalzit varnesul :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma gandesc ca de un an de zile o fi rezolvat ... o solutie pentru asemenea probleme ar fi largirea celor doua cleme de pe marginea incarcatorului pentru o priza mai buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now