• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
pdv

Baterie Astra H sedan/2009

5 posts in this topic

Buna ziua, ce baterie imi recomandati pentru Astra H sedan/2009(benzina, 1,6/115) Multumesc frumos pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salut si bun venit pe astraclub.ro!

Depinde de ce bani esti dispus sa cheltui. Avand in vedere ca este o bezinara, o baterie de 55-65A este mai mult decat suficienta. Ca si brand ... daca vrei o baterie de buget poti sa mergi linistit pe o baterie de la Rombat/Caranda care au o garantie de 24 de luni iar pe mine unul m'au cam tinut 4-5 ani fara probleme. Daca vrei ceva mai scump de atat ... ai o oferta bogata din care sa alegi in functie de preferinte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ms pentru raspuns! ce imi recomnadati 60Ah/600A (curent de pornire) sau 64Ah/640A? sa fiu sincer nu mai stiu cu ce baterie a venit echipata masina.....Ps am gasit "TUDOR HIGH-TECH", acceptabil pretul(aprox 350 lei) cu 36 luni garantie!!! Multumesc mult pentru sfatul Dvs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

60Ah/600A este mai mult decat suficient pentru motorizarea ta. Pe la 250 lei cu valori apropiate gasesti Varta, niste baterii cel putin la fel de bune, nu prea vad de ce ai da acei 100 lei in plus. :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumes mult! :Applause:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now