• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
titus15

Reconditionare jante de aliaj

4 posts in this topic

Salutare opel-isti! :D Vreau sa reconditionez niste jante pe 16', marca: enzo, model: cup, insa am o mica nedumerire, nu imi dau seama de cata vopsea voi avea nevoie. Voi folosi vopsea la spray, insa nu stiu daca imi vor ajunge 2 tuburi de 350ml fiecare. Va rog sa imi raspundeti daca stiti. Va multumesc! :)

Edited by titus15

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salutare opelist!

Pai cred ca nimeni nu iti poate raspunde la aceasta intrebare pentru ca tine de foarte multe aspecte cum ar fi daca ai nevoie de unul sau doua straturi ca nu ai de unde sa stii cum este consistenta vopselei si nici in ce stare sunt jentile. In principiu eu zic ca doua tuburi ar cam fi suficiente.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi de raspuns! Starea jantelor m-am gandit ca nu prea conteaza din moment ce o sa fie grunduite in intregime si voi aplica vopsea pe toata suprafata lor.Voi aplica 2-3 straturi(primul strat e mai light, nu se da cu multa vopsea). Spray-urile pe care le voi folosi sunt cele de la duplicolor, cum este acesta:http://www.dedeman.ro/ro/spray-gri-stelar-metalizat-400-ml.html

Edited by titus15

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bună vopseaua de la Duplicolor,dar îți recomand să îi dai și cu lac,de preferat nu 1k cum e cel din spray,ci 2k!Îți va rezista mai bine la zgârieturi! ;)

Edited by Adrian Frigo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now