• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
zyku13

Problema Ulei langa radiator

2 posts in this topic

Salut,am o astra 1.6 16 V ,an 2001.de curand am observat o pata de ulei langa radiator,mai exact o sonda/senzor nu stiu ce este .Mentionez ca am fost la mare intr-o seara,am luat-o pe autostrada (pe la slobozia)eu fiind din Urziceni si am mers numai 170-180 ,tot drumul , fara menajamente.mi-a aparut becul de ulei in bord.Am oprit, am verificat joja, era nivelul la jumatate,am stat 10-15 min,am dat cheie si becul disparuse ,mi-am continuat drumul iar becul se aprindea doar cand franam probabil atunci se modifica starea masinii ,se inclina iar nivelul cobora.Eu am facut schimbul de ulei acum 1500 km ,ulei recomandat de opel cu filtru de ulei.Bineinteles a doua zi dimineata dupa ce am lasat masina in parcare , nivelul era la maxim asa cum am plecat cu el.Si acum am vazut aceasta pata de ulei .Am atasat niste poze.Daca poate cineva sa ma lamureasca cu aceasta problema ,as fi recunoscator.

--- Problema este in partea stanga a masinii cum te uiti din fata ei .

post-79878-0-28799100-1435743685_thumb.jpg

post-79878-0-93621100-1435743691_thumb.jpg

post-79878-0-09694400-1435743699_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Observa si ca avem sectiune dedicata pentru G-uri si posteaza acolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0