• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
So_Hai

pareri MC autoservice Bucuresti

3 posts in this topic

Salutare,

intrucat nu am gasit pe google informatiile necesare, as dori sa stiu daca a facut cineva lucrari de tinichigerie la MC Autoservice Bucuresti (Sectorul 4). Am facut constatarea la casco Euroins la ei, intrucat stau in zona, pentru o bara fata de schimbat si haionul de indreptat si vopsit. Inspectorul a fost super ok, inclusiv m-a asigurat ca imi vor plati bara originala si mi-a recomandat sa o fac tot acolo. As vrea sa stiu daca a avut cineva masina in service la ei (in special pe partea de tinichigerie) si cat de multumt a fost de lucrarea executata.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Pai daca inspectorul ti'a recomandat sa faci masina acolo ... eu zic sa il asculti pentru ca probabil au vreo intelegere cu serviceul respectiv si nu or sa te tina un secol cu dosarul de dauna mai ales ca oricum la tine nu pare a fi mare lucru. In rest alte centre de dauna agreate de ei gasesti aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa ma gândeam si eu, dar ma intereseaza daca exista persoane care au trecut pe acolo si cat de mulțumite au fost

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now