• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Georgian AG

Verificare consum astra g z16xep !

2 posts in this topic

Salut dragi colegi, cine poate sa imi zica si mie cum aflu sa vad si eu consumul pe comp de bord, mentionez ca masina este din 2003 si are ca optionale gaz, incalzire scaune, climatronik, comenzi volan etc... mie pe display mai arata inafar de ora, data si temperatura, imi mai arata si niste km si inca ceva deasupra in germana cred, cand merg cu masina imi creste acei km care ii arata apoi la cateva zile mii scade tot asa daca sunt in miscare cu ea.

Va multumesc pentru raspunsuri.

Edited by Georgian AG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu mai deschide topicuri aiurea ca se lasa ca avertismente intr'un final! Aici se poarta discutii despre consumul benzinarelor Astra G!

Topic closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.