• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
AlexandruRLy

Tuning astra f

4 posts in this topic

N-am nici o idee despre ce tuning ( estetic ) sa ii fac .. Asa ca vreau ceva idei ..

Astra f caravan

1.6 benzina

Rosu

Jante sport 16'

Imi tecomandati un body sau pe bucati ? Si in interior ce as putea sa ii fac ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Daca ai fi pus o fotografie si cu masina asa cum este acum era o treaba.

In alta ordine de ideei, orice i'ai face de preferat ar fi sa stai cat mai aprope de original si sa ii adaugi doar acele elemente care ar ajuta'o sa iasa din anonimat. Ti'as recomanda din dezmembrari un kit GSI care sa includa bare, praguri, grila, capota, eleron. De asemenea ai putea sa ii pui niste jante de bun simt, chiar cele originale de GSI care reconditionate vor fi foarte potrivite. La faruri ai putea alege modele clasice cu "Angel Eye" de la FK Automotive care pe langa estetic iti aduc si plusurile farurilor cu lupa. Cauta si interiorul de la GSI, mai ales scaunele de la Recaro. In rest ... mergi pe reconditionare pe cat posibil si eventual incearca sa ii pui o folie de calitate de la Lummar.

Ce am mai facut eu pe la a mea in timp poti vedea aici ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu tuningul poți începe mai întâi cu interiorul, iar pe urmă exteriorul.Îți recomand să te gândești foarte bine cum modifici,dar mai ales ce fiindcă pe urmă te trezești că iese tucing și ar fi păcat! :( Eu aș încerca ceva subtil dar de efect!Ce ți-a recomandat Ice zic că e cea mai bună cale de urmat pentru început.Dar totuși, mai exact,ce ai vrea să modifici anume?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jante are ! Sport,pe 16' !

Vreau ceva sa iasa un evidenta .. Nu vreau clasic ! Sa arate sport dar tot odata elegant :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now