• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Planetfun

Clonare cheie

3 posts in this topic

Buna seara ! Recent am achizitionat un Opel Astra G 2000 1.7 dti . Problema e ca vanzatorul mi-a dat o a doua cheie (fara chip ) ,care nu se potriveste deloc cu cea primara .Nici macar la zimti . M-am gandit sa clonez cheia primara , ca sa-mi mearga si inchiderea centralizata . Unde as putea sa fac aceasta operatiunea si cam la ce pret . (am auzit de niste preturi fabuloase) . Multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

In principiu pot face asta cei de la atelierele de facut chei, in principiu au chei blank pe care le pot rescrie pe masina ta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din descrierea sectiunii:

Aici descriem soluţiile problemelor, NU întrebăm de ele.

Se inchide!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.