• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
andrei.stefanca

Intrebare

2 posts in this topic

Imi cer scuze daca am postat gresit si doresc sa se stearga acest topic dupa rezolvare,Dar am nevoie de putin ajutor si sper sa ma ajutati cu niste poze sau o denumire la ce futun imi lipseste mie aici,ca sa imi pot comanda sau nu ar avea nimica daca este asa ?

Multumesc.

Detin un Astra h 1.7 cdti

97773_bj0mjaddf_th.jpg97773_v3fa1bmmh_th.jpg

Edited by ice4you
Inainte sa mai potezi incearca sa citesti regulamentul privind regulile de postare sau data viitoare iti sterg topicul! Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Este furtunul prin care aspira aerul in galeria de admisie. Se conecteaza cu un fel de palnie aflata undeva deasupra radiatorului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0