• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
danielxd

Sunet ciudat

1 post in this topic

Salutare tuturor,

De aproximativ doua luni tot aud un zgomot ciudat care nu reusesc sa il reproduc atunci cand duc masina la mecanic (am ridicat-o pe elevator, am miscat motorul si bagat levierul pe sub toate bucsile), zgomotul suna a doua metale care se lovesc uneori la schimbarea treptelor dar si intr-un caz mai ciudat daca fac 'rev matching' imediat ce scot din viteza si accelerez putin. In video de mai jos am reusit in sfarsit sa prind si acel zgomot, daca imi poate da cineva vre-o idee sau daca l-a mai intalnit (recomand sa folositi casti :D) se observa la 0:14 si la 0:20(aici foarte slab)

Edited by danielxd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0