• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
ciprianz

Probleme supapa de presiune

6 posts in this topic

Buna ziua, am un Opel Astra GTC din anul 2006, 1.9 diesel, 150 de cai.

Am o problema cu masina si probabil unii dintre voi ati mai trecut prin asta, cand merg indiferent daca drum lung sau nu, se aprinde un beculet galben cu masina si cheia in bord si nu mai accelereaza. Daca opresc si repornesc motorul toate functioneaza cum trebuie. Si cateodata cand merg se opreste motorul, asa dintr-o data, foarte ciudat. A mai patit cineva asa ceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salut si bun venit pe astraclub.ro!

In primul rand pe viitor incearca sa postezi unde trebuie, de data asta ti'am mutat eu postul in sectiunea dedicata.

In al doilea rand, inainte sa pui o intrebare cauta in bogata baza de date a forumului pe care o avem, s'au discutat multe lucruri privitoare la problema ta.

In al treilea rand, inainte de toate mergi si punea pe ea un tester/op-com ca sa vezi despre ce este vorba!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua,

Am o problema cu masina si tocmai ce am fost la mecanic. Am un Opel Astra H GTC 1.9tdi, 150 de cai dar cipuit la 180. Cand merg cu masina pe strada dintr-o data nu mai alimenteaza destul motorul cu motorina si nu mai functioneaza acceleratia aproape deloc, si cateodata chiar opreste motorul din mers. La service mi-au spus ca e vorba de supapa de presiune (regulator presiune rampa injectie) si de eroarea cu codul P0090. A mai patit cineva asa ceva?

In acelasi timp la service mi-au spus ca in caz ca a fost resoftata sa aiba mai multi cai ar putea fi si softul de vina, piesa sa fie buna dar sa se fi defectat softul, se poate asa ceva? In caz ca e resoftat atunci poate schimb supapa si se intampla exact la fel (supapa costa 670 de lei), sau s-ar putea sa se strice iarasi dupa o luna doua, sau s-ar putea sa fie aia de vina si sa mearga bine toate daca o schimb. Are cineva ceva sugestii?

Va multumesc frumos !

Edited by DJ_Speedy

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ciprianz, am unit eu cele 2 discutii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu siguranta ai probleme cu debitmetrul. Fa schimb cu un coleg si vei afla ca asa este. Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maine ma duc la un mecanic mai bun si voi afla, multumesc pentru sfat ! O sa revin cu detalii sa va zic care a fost problema. Am incercat sa schimb regulatorul de presiune de pe rampa de injectie dar nu era ala...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now