• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
raresh22

Cuduri eroare astraj

3 posts in this topic

Salutre, am o astra j din 2009 motor 1.6 benzina. Am in bord martorul motor care palpaie si mesaju l esp sevice(esp sta aprins tot timpul). Am fost la 2 testere cu ea, la unul mi-a zis bujii, benzina sau bobina si la reprezentanta opel mi-a dat 3 coduri de eraore C0800 03, U0100 71 si P0300 00. A mschi,bat bujiile si am golit benzina din rezervor dar tot asa merge, parca as schimba vitezele inainte de vreme, nu trage si se tureaza f greu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

rezolvat....bobina de inductie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merci @raresh77 (acelasi motor am si eu , cutie automata 2013) e bine de stiut

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now