• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
enachecristian

Modulator FM compatibil

2 posts in this topic

Salut! Am  mai vazut o discutie apropiata de  pe tema asta, dar nu am gasit exact ce ma interesa. Am 20 de ani, parintii mi-au luat o astra g hatchback, 1.6 16v din 2001. Casetofon original. Prin urmare vreau sa-mi iau un modulator fm pentru a asculta muzica de pe stick/telefon, insa din cate stiu exista o problema cu priza de la bricheta de pe aceasta generatie, adica locul unde intra bricheta este mai mare decat la alte masini, fapt ce duce la o proasta fixare a modulatorelor/adaptoarelor sau alte chestii care mai pot fi conectate acolo. Ce modulator ati gasit ca sa se potriveasca bine cu marimea gaurii, pentru a sta fixat, sa nu pice la orice  groapa luata? Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Calitatea sunetului la modulatoare este slaba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now