• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
laur 73

Omologare de tip si omologare individuala

1 post in this topic

Dealerul imi tot spune ca dupa livrarea masinii se va ocupa sa faca demersurile la RAR si intr-o zi de comun acord ii predau masina, adica iei tu client masina si apoi revii cu masina inapoi ca sa mergem la Rar.  Povestea mi-a trezit suspiciuni si ca atare am intrebat in stinga si in dreapta si am aflat cu stupoare ca modelelul Astra J sedan 1.4 NET, nu face parte din omologarea de tip a modelelor Astra. Practic se face omologarea de tip pentru o varianta doua si apoi pentru restul variantelor RAR-ul trebuie sa omologheze individual fiecare autoturism pentru ca alfel nu se poate face inmatricularea definitiva. Practic clientul este inselat deoarece la momentul comenzii nimeni nu ii spune ca autovehiculul cu motorizarea si echiparea respectiva nu intra pe omologarea de tip si deci nu se va putea inmatricula definitiv autovehiculul . Cu alte cuvinte va plimbati nitel cu masina cu numere rosii si asteptati cu speranta ca nu trece programarea pentru inmatriculare sau mai grav nu expira nici autorizatia provizorie de circulatie

Pentru cei care vor sa comande modelul Opel Astra J sedan 1.4 NET sa stiti ca nu are omologare de tip si va trebuii sa stati la mina dealerului sa mearga cu masina voastra in RAR pentru omologarea individula, pentru voi la final sa inmatriculati definitiv masina.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0