• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
enachecristian

Martor motor aprins in mers

1 post in this topic

Salut! 

Astazi, dupa o zi in care am  tot mers cu masina de ici-colo, in drumul spre casa, mergand constant la 120km, dintr-odata mi-apare in bord, intermitent martorul de la motor, am inceput sa decelerez, s-a oprit si martorul, cand am accelerat din nou, a inceput sa licare iar, am mers cu ea inca vreo 4 km, sperand sa ajung acasa, de cate ori acceleram usor, nu-mi dau seama daca si cand o tineam constant (viteza maxima oricum pana in 60) imi licarea martorul. am simtit la un momentdat ca miroase a incins, am oprit, am verificat uleiul,joja  goala, am stat 10 min (sa se mai scurga), la fel, joja uscata, am mai pus vrei 500 ml de ulei pe care il avea la mine. am plecat, pornirea a fost greoaie, am tinut mult cheia rotita, relantiul varia, dand sa moara motorul, dar apoi s-a stabilizat, insa a ramas un zgomot, o vibratie mai puternica, martorul nu s-a mai aprins, tragea bine. Am ajuns acasa, am oprit-o apoi am repornit.o, acelasi lucru, porinre grea, relanti variabil dand sa moara, am fost dupa o ora, am verificat nivelul uleiului, e fix la mijloc intre min si max, am pornit, face la fel.

Ce s-o fi intamplat? De ce imi face asa? Ati patit-o si voi?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0