• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
g3rula

Motorul incepe sa fluiere in sarcina, dupa ce l-am desfacut complet si am schimbat garnitura de chiuloasa...

1 post in this topic

Am un Opel Astra G, Hatchback, diesel, cu deja faimosul 1.7DTI.

Acum mai multi ani am folosit ulei cu silicati, care mi-au deteriorat garnitura de chiuloasa...

Am decis sa imi desfac complet motorul, am schimbat toate garniturile, evacuare, admisie, culbutori, am rectificat chiuloasa, am schimbat tecile injectoarelor, absolut tot.

Dupa remontare, am observat ca atunci cand era in sarcina, deci o accelerat de la o viteza mica si o forjam, scotea un fel de tiuit, fluierat... Dar deoarece nu mi s-a aprins nici un bec la bord, am continuat sa o folosesc asa, insa acest fluierat a inceput sa se accentueze, si deja e foarte enervant...

Am luat o alta masina din Germania, identica, si am mutat motorul pe cealalta, si l-am schimbat. Deci cutia de viteze iese din discutie... Am pus si turbina de pe cealalta... Nu mai stiu ce sa mai fac, ma lasa nervii... A mai intalnit cineva asa ceva pana acum?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now