• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
johnelsav

P1600 Replace Electronic Control Unit

1 post in this topic

Ma puteti ajuta, va rog! 
Am o Astra H 1.3 CDTI si mi s-a aprins martorul cheita si nu se mai tura peste 1500 rot. La diagnoza (am facut vreo doua) a aparut eroarea 
P 1600 (Replace Electronic Control Unit) si mecanicii mi-au zis ca e destul de grav, ca se poate detecta problema foarte greu ca e posibil sa fie ECU sau vreun contact. 
In acelasi timp cu aceasta problema mi s-au mai aprins si senzorii de ABS si ESP dar despre aceasta problema mecanicii spun ca nu are treaba cu ECU. 
As vrea sa stiu e chiar asa de mare problema? 
Va multumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0