• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
ice4you

Schimbari pe forum

5 posts in this topic

Dupa cum vedeti incep sa apara schimbari pe forumul AstraClub mai ales in ce privesc unele sectiuni cum ar fi fost cea dedicata Astra F, care pana acum a fost neglijata total ! Au aparut sectiuni asemanatoare cu cele de la restul modelelor, exceptand cele de motorizari, ptr ca din cate se pare avem doar o singura Astra F diesel :blush:

De asemenea in sectiunea Discutii Generale, a aparut subsectiunea Arhiva unde o sa gasiti mutate toate topicurile vechi care nu isi mai au rostul sau nu mai sunt vizitate !

Celelalte schimbari vor fi anuntate aici atunci cand vor aparea.

Ptr sugestii si propuneri nu ezitati sa ne scrieti >>aici<< !

Cu respect,

Mircea !

Edited by ice4you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Pe langa curatenia de primavara care cred ca este vizibila pe unele sectiuni, au intervenit si schimbari de titles personalizate ptr useri acestui forum, care arata cam asa:

 • Silent Astra 0 posts
 • Astra Bebe * 1-49 posts
 • Astra Junior ** 50 -99 posts
 • club opel *** 100 - 499 posts
 • Astra Addicted **** 500 - 999 posts
 • Astra Fanatic ***** 1000 - 4999 posts
 • Astra God ******* 4999 and upto

Aceste titluri se bazeaza in functie de activitatea pe forum reflectata prin numarul de posturi.

Va mai pregatim o surpriza insa aceasta va ramane in stadiul de surpriza pana cand vom pune la cale exact detaliile si se va anunta la momentul potrivit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incepand de astazi, 19.02.2008, salfkm face parte din echipa de moderare astraclub.ro, pe sectiunile F-G-H ! Ii uram un calduros bun venit si spor la treaba !

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-au facut cateva modificari de structura pe forum. Speram ca asa forum devine un pic mai usor de folosit.

(multumim membrilor Elite pt sugestii si ajutor)

1. A fost adaugata o noua categorie de discutii numita PUBLICITATE. Aici au fost mutate toate subforumurile vechi de la Discutii Generale / Publicitate.

2. In categoria Publicitate, am separat discutiile despre Vanzari Piese de cele legate de Cumparari Piese

(mulutumim toporas pt sugestie)

3. Am reorganizat putin categoria Discutii Generale.

4. Am redenumit subforumul Discutii Generale - Offtopic -> Cafenea

enjoy+

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probleme tehnice H intra in reorganizare, rearanjare, re..., re...E nevoie de asa ceva deoarece exista n topice deschise, de exemplu Pornire greoaie, Pornire la rece, Pornire la cald si orice alt fel de porniri.Toate aceste " porniri" se vor gasi intr-un singur topic, la fel toate celelalte topice asemanatoare sau identice vor fi unite intr-unul singur. O sa revin cu alte detalii daca va fi nevoie, pana atunci rugamintea noastra e sa nu deschideti topice noi inainte de a verifica temeinic daca exista sau nu ceva asemanator cu problema dumneavoastra.

Edited by rahdoo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0