• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
FeS

Shimbare boxe fata-spate Astra G

3 posts in this topic

Vreau sa-mi schimb boxele cu unele mai bune.

Am gasit pt fata Sony XS-HT170SN la 160 lei si spate Sony XS-HT130SN la 140 lei

Vreau sa stiu daca imi trebuie adaptoare si daca da unde gasesc (mai ieftine)?

Unde pot sa bag amplificatoarele ? Incap in usi?

Ce credeti se merita boxele astea la banii astia?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

1. Sincer Sony NU. Pana si Mac Audio sunt mult peste ele. Nici Pioneer sau Blaupunkt sub nici o forma. Pret incantator, dar calitate NU. Eu am ajutat pe cineva, tot cu Astra G, sa monteze mac Audio Mobile 165F si e diferenta mare intre stock, Sony, Pioneer si Mac, Mac-urile iesind castigatoare, sa zic asa. Sony nu are experienta in audio de masina ca sa iasa ceva BUN, asa cum vrei tu, chiar si high-level.

2. Da, iti trebuie adaptoare de Astra G. De gasit sunt un milion de variante (Poate gasesti in Pitesti un magazin specializat sau pe net be-loud, carsound, etc.). Preturi se invart de la 20 lei unul la 50 lei perechea cele de 16.5cm si cu 5 lei mai putin cele de 13cm.

3. Nu cred ca ar incapea in usa ditai amplificatorul. Portbagajul ar fi solutia.

4. Am raspuns la pct.1. Se merita daca nu ai pretentii, dar vad ca vrei amplificare, deci NU. DLS, Ground Zero, Hertz cu succes merg amplificate. Incearca difuzoare sistem, nu coaxiale, daca nu ai tweetere. Daca ai merge orice varianta, presupun.

Asta a fost parerea mea, pe incercate (nu auzite). Ceilalti pot sa ma completeze, contrazica, etc. Totul va fi constructiv, sper pentru tine, de aceea e un forum.

Multa bafta in continuare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now