• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
msmp3

Cum cumpar o masina - oferte, preturi

3 posts in this topic

Salut. Doresc sa imi cumpar o masina Astra Sedan. Am incercat sa aflu preturile de la reprezentatne fara sa ma deplasez.Unii nu au pus la punct sistemul oferteleor pe net. Doar cateva din reprezentante au acete oferte pe net de exemplu www.awp-cars.ro din Pitesti care este dealer Ople Chevrolet sre o pagina buna de net dar acolo pot merge si la fata locului doarece sunt din zona. Ce alte modalitati de comparatie a preturilor pot folosii?????

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salutare,

Eu mi-am luat masinuta in 2006 le la GTT, din Bucuresti. Cand m-am dus acolo sa dau comanda pe langa reducerea pe care am avut-o datorita promotiei existente la mommentul acela , dealer-ul mi-a mai facut un discount de vreo 240 EUR. Nu stiu de ce... :beach:... probabil i-am zambit suav :D tipei care era consultant de vanzari.

Eu mi-ma luat un Astra Classic 2 1.6 l Full Option, mai putin alarma si sistem audio.

Deci, sfatul meu este sa incerci sa mergi pe la dealeri si sa discuti cu ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salutare, tocmai mi-am comandat noul opel astra 20 diesel automata, am negociat o reducere ffff interesanta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0