• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
floresil

Casco pt un Opel Astra din 2002

2 posts in this topic

Inainte de toate vreau sa va salut pe toti posesorii de Opel, indiferent de model. Sunt fericita posesoare a unui Opel Astra Caravan (an fabricatie 2002), de 2 zile si intentionez sa fac si o asigurare CASCO. As dori sa va intreb cam cat ma costa o astfel de asigurare. Va multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salutare. Acum depinde daca vrei Full sau nu, daca pui toate dotarile sau nu, daca ai alarma sau nu la ea, depinde si firma de asigurare, de cat timp ai permisul. Incearca la o firma de asigurari, sau pe net la allianz http://www.allianztiriac.ro complectezi formularul si o sa vezi un pret informativ. Bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now