• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Botosu

Despre aceasta noua sectiune

1 post in this topic

De mult urmaream noutatile GM in materie de Opel in general si Astra in mod deosebit si de fiecare data imi spuneam "ce pacat ca nu le pot comenta cu prietenii din club".

Asa s-a nascut aceasta sectiune, in care imi propun sa va prezint comunicatele de presa date de GM.

Voi adauga doar comunicate care mie mi-au atras atentia si care m-au impresionat in mod placut din punct de vedere al subiectului sau al prezentarii,

dar bine inteles ca orice sugestie venita din partea voastra este bine venita.

Aceasta sectiune va fii structurata pe 2 categorii principale, in functie de existenta (sau nu) a unui filmulet de prezentare aparut o data cu respectivul comunicat de presa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0