• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
RaiNMaN

Configuratie audio

6 posts in this topic

Bun, m-am gandit ca ar fi bine sa schimb boxele si radiocasetofonul de pe masinuta mea (Opel Astra F).

Pentru boxele fata m-am gandit la niste Pioneer de 13 cm, pentru ca asta am inteles ca ar fi dimensiunea fara a face modificari.

Pentru boxele spate nu stiu exact, dar credca tot niste Pioneer, dar nu stiu exact dimensiunea de pe spate. Poate ma ajutati voi.

Iar pentru HU m-am gandit la un Pionner DEH-2000 MP.

Astept pareri legate de acestea, daca merita sau nu investitia sau daca aveti alte sfaturi pentru mine. Tin sa precizez ca vreau un sunet bun.

Numai bine.

Edited by RaiNMaN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

la caravan sunt de 16.5 atat pe fata (in usi), cat si pe spate (in haion). acuma vezi si tu ca daca scrie ca sunt de 17 tot acolo e, doar e masurata alta cota de producator

daca tot vrei sa faci o configuratie cel mai bine neai spune de ce suma dispui, ca mai apoi sa isi dea fiecare cu parerea :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca intra pe fata de 16.5 la Hatchback, poate doar cu ceva modificari.

Nu m-am gandit la o suma, mai intai vreau sa optez pentru un sistem de mediu putere-calitate. Dar totusi sa nu fie vorba despre sume astronomice. Eu m-am gandit la acest "upgrade" sau schimbare, dupa ce au inceput sa imi c-am baraie boxele vechi, evident daca tot fac acest lucru vreau sa si cresc putin atat puterea, cat si calitatea. Pentru boxe bugetul credca ar fi undeva la 500 RON, dar la ce m-am gandit eu pana acum nu depaseste 300 RON. Avand in vedere ca pe fata as opta pentru Pionner 13 cm (nu stiu exact modelul), dar sunt undeva la 69 RON, iar pentru spate as opta tot pentru niste Pioneer 6x9 (la fel nu stiu exact modelul) si sunt undeva la 240 RON. Bineinteles nu stiu daca este bine sau rau, pentru ca nu ma prea pricep la partea asta de audio.

Si dupa cum spuneam astept si alte sugestii, sfaturi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am tot un hatchback, dar nu cred ca e vreo diferenta la usile din fata. Eu mi-am pus pe fata niste Sony X-Plod de 16,5 cm si nu am facut modificari monumentale. Am folosit aceleasi cercuri de la difuzoarele originale, doar a trebuit sa-mi dau niste gauri. Sa ai grija mare cand iti iei difuzoarele pentru usi sa nu depaseasca 5 centimetri in adancime ca altfel nu o sa mai poti deschide geamurile :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am pus boxe SAL de 16,5cm luate de la Media GALAXY si sunt super au bass puternic si au costat 38 lei bucata

Share this post


Link to post
Share on other sites

@coroner, 5cm FIX ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now