• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
aden

Tzeapa cu OTP Leasing

3 posts in this topic

Salut All!

Vreau sa va aduc la cunostinta o experienta neplacuta legata de OTP LEASING.

Tin sa mentionez ca pana sa se intample acest incident ii consideram ca o societate serioasa si chiar ma batea gandul sa-i aleg si la urmatoarea masina...dar nah...hai sa va zic ce am patit.

Exact la un an de la semnarea contractului am primit acasa o factura pe care scrie: "refacturare costuri expediere facturi si/sau deconturi" in valoare de 282,74 RON. Normal ca nestiind despre ce este vorba, am sunat si mi s-a explicat ca aceasta valoare reprezinta costul lunar de expediere al facturilor catre client (cu alte cuvinte platesc ca sa mi se trimita factura - clauza nr 3. 2. 2 din contract). Buuunnn...faza este ca ei au contract cu Cargus si taxeaza fiecare plic cu 5 euro!!!. Am intrebat normal si logic, de ce nu expediaza prin posta romana daca tot trebuie sa platim sau macar cu Fan Courier cu care firma noastra are incheiat parteneriat insa raspunsul a fost ca lucreaza numai cu CARGUS si nu cu altcineva.

Este prima oara cand aud asa ceva, noi mai avem un contract de leasing cu alta firma si va pot asigura ca primim facturile acasa prin curier insa pe cheltuiala lor ceea ce mi se pare normal si logic. Insa nu li se pare si celor de la OTP.

Mult succes la leasinguri :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

salut,

daca te incalzeste cu ceva, nu esti singurul care a patit asta.

clauza din contract este 3.3.2

eu totusi ma intreba daca e legal sa factureze retroactiv.

si ma mai intreb daca nu e obligatia lor legala sa iti trimita factura cumva ca sa poti sa o platesti.

Eu i-am sunat si le-am spus ca nu am solicitat eu facturile, iar ei mi-au raspuns ca nici nu le-am spus EXPRES ca nu le vreau, deci implicit le vreau...cu asemenea logica, ce poti sa mai zici ??

Ma mai gandesc totusi ce o sa facem cand o sa se trezeasca sa factureze accesul la contul de pe site pe care ti-l pun ei la dispozitie, sau SMS-urile care te anunta ca ai o factura de plata ?

Probabil ca nu le dadea bine profitul pe anul asta, si s-au gandit din ce sa mai scoata niste bani....e trist...o firma de leasing face profit din trimiterea de plicuri, pentru ca ma indoiesc sincer ca i-a costat FIX 5EUR / plic ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu sunt in aceeasi situatie! In clauza 3.3.2. se precizeaza ca Finantatorul poate cere orice costuri legate de contractul de leasing financiar; mi se pare cam generala exprimarea! Pana la urma ati platit costurile de expediere a facturilor? Si daca nu vreau sa platesc ce or sa-mi faca? Or sa se foloseasca de biletele la ordin in alb, fara protest?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0