• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
2door

Vanzari Fantastice Opel In Romania

5 posts in this topic

Dublare a vânzărilor GM în România

- 3.100 de autovehicule Opel comercializate în primele 4 luni ale anului

- 778 de autovehicule Opel comercializate in aprilie 2006

- Dublare a vânzărilor GM în România

În primele 4 luni ale anului 2006 au fost comercializate un număr de 3,100 de autovehicule Opel, o creştere de 121% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent (1.402 autovehicule Opel comercializate în primele 4 luni ale 2005). La această creştere au contribuit în mare parte modelele Astra - Astra Classic cu un total de 1.449 de unităţi şi o creştere de 152% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, noul Astra cu 634 de unităţi şi o creştere de 178% şi modelul Corsa cu 454 de unităţi şi o creştere de 181%.

Rezultatele foarte bune obţinute de Opel şi Chevrolet (creştere de 69% a vânzărilor Chevrolet în 2006) au dus la dublarea vânzărilor GM în România. În primele 4 luni ale anului 2006 au fost comercializate 4.806 de autovehicule Opel şi Chevrolet, faţă de cele 2,413 unitaţi comercializate în 2005.

Acesta este un comunicat oficial al GM Southeast Europe pe care tocmai l-am primit. OPEL rulzzz!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Dupa cum puteti constata cu usurinta, mai nou Bucurestiul este plin de Astra H, umbla singure pe strada! Fata de inceputul anului e o diferenta impresionanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, in sfarsit, si-au dat seama si romanii ca Astra RULES! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor am gasit ceva interesant despre Opel...se para ca vanzarile merg de minune, atat la Astra Classic act si la New Astra si New Corsa.

In final ce putem zice? Numai de bine. Avem parte de masini minunate.

http://www.promotor.ro/Record_GM_in_Romania :clapping5jp:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate am vazut noul Opel Corsa a devenit un best-seller pentru Opel. Peste 1.200 de masini comandate de la lansare :o . Una dintre ele a fost achizitionata la sfatul meu :) in defavoarea lui VW Polo. Oricum, avand in vedere vanzarile anemice ale Opel de acum cativa ani, este o schimbare in bine, nu neaparat datorita trend-ului ascendent al pietei cat mai ales faptului ca Opel ofera acum modele competitive. Am auzit chiar de curand voci care afirma ca daca Opel ar ridica si mai mult calitatea ar lua fata VW. Tot inainte :up:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0