• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
ice4you

Va rugam sa nu ne mai trimiteti problemele voastre pe PM!

2 posts in this topic

Dragi colegi,

Acest fenomen tinde sa ia amploare, astfel ca aproape in fiecare zi primesc cate un PM, in care imi sunt cerute sfaturile in ceea ce priveste solutionarea unor probleme tehnice. Pe aceasta cale, vreau sa sa fac urmatoarele precizari:

 • inainte de a trimite un PM sau deschide un topic folositi functia Search (Cautare) pentru ca sunt sanse mari sa gasiti raspunsuri!
 • nu va sfiiti sa folositi formulele de salut cand trimiteti un PM si nici cele elementare de comunicare invatate in cei 7 ani de acasa. Nu este nimeni obligat sa va raspunda la un PM in care incepeti cu ceva de genul celui primit astazi de mine ... "am o astra g din 2001 motor d 2l am observat lipsa lichidului din vasul de expansiune si sub covorul din dreapta fata mocheta e imbibata cu antigel!cine ma poate ajuta cu un raspuns?????????" Pai sa avem pardon ... nu sunt obligat sa raspund la un asemenea tip de PM, care este lipsit de cel mai elementar bun simt. Sa fii sanatos stimabile, cand o sa inveti ce nu ai reusit in cei 7 ani de acasa, poate ca o sa primesti si vreun raspuns.
 • acest forum este unul public in care fiecare dintre voi isi poate posta problemele in sectiunile de forum dedicate!
 • rolul PM-ului nu este acela de a cere sfaturi decat in cazuri exceptionale
 • moderatorii nu sunt zei ai mecanici, suntem niste simpli useri ca si voi care la randul lor cer sfaturi in public pe forum deoarece unde sunt mai multe minti luminate sunt sanse mai mari de a gasi raspunsul potrivit.
 • culmea nesimtirii sunt cei asa numiti silent astra, care au cont pe forum, 0 posturi dar tupeu sa ceara sfaturi pe PM. Nu va chinuiti pentru ca nu o sa primiti nici un raspuns!

Multumesc, sper ca s-a inteles mesajul si ca de acum inainte aceste PM-uri vor fi din ce in ce mai rare.

Edited by ice4you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Cu ocazia asta as vrea sa adaug ca nici "butonul" Report NU este creat pentru a semnala o problema tehnica a unui user, in speranta ca moderatorul caruia i se adreseaza o va rezolva in mod miraculos.Acea functie este pentru a aduce in atentia moderatorului O INCALCAREA A REGULAMENTULUI, in cazul in care a trecut neobservata.Multumim pentru intelegere.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.